Kampanj till förmån för utsatta i Västerås

#jagharettgolv ska få människor att reflektera och känna tacksamhet över sina hem. Hedlunds Golv gör ett samarbete med Västerås Stadsmission och tillsammans uppmuntrar de till att skänka pengar till förmån för utsatta i Västerås.

Kampanjen startar 31 oktober och cirkulerar i sociala medier. Under #jagharettgolv på Instagram ska Hedlunds Golv publicera bilder på människor som utforskar golvets möjligheter. Till exempel läser de, gör läxor och leker på sina golv.

discount prom dresses

Vi är stolta över att samarbeta med Västerås Stadsmission – de gör ett viktigt jobb. Med kampanjen vill vi visa vårt stöd. Målet är att öka medvetenheten kring utsatthet, samt att få människor att delta och bidra till #jagharettgolv, säger Peter Hedlund, VD, Hedlunds Golv.

Hedlunds Golv uppmuntrar allmänheten till att posta egna bilder under #jagharettgolv för att visa vad ett golv kan användas till. Deltagarna hänvisas till jagharettgolv.se där de kan läsa mer om kampanjen, och där det dessutom finns möjlighet att skänka pengar via swish eller postgiro, till förmån för utsatta i Västerås. Enligt Caroline Kallenberg, insamlings- och kommunikationschef på Västerås stadsmission, ökar antalet utsatta människor i Västerås ständigt. Hon säger så här:

”Det handlar om människor som lever i hemlöshet, missbruk och kriminalitet. Vi närmar oss en tid på året då stödet för dessa personer blir alltmer viktigt. Kylan är påtaglig och ensamheten många upplever kring jul är ett faktum. Därför är vi glada över det här samarbetet med Hedlunds Golv!”

Syftet med kampanjen är att hylla sina hem och visa tacksamhet mot de möjligheter vi med ett tryggt hem har. Jag har ett golv. Du har ett golv. 888 människor i Västerås har inte ett golv.

Bidra och delta

Posta en bild på Instagram där du visar vad ditt golv kan användas till. Vill du inte använda en egen bild kan du re-posta en av kampanjbilderna från @hedlundsgolv. Tagga bilden med #jagharettgolv och utmana familj, vänner och kollegor att göra samma sak.

Bidrar gör du genom att antingen swisha eller betala in valfri summa till postgiro, se nedan för respektive nummer.
Märk din betalning med jagharettgolv – på så sätt hjälper du till att hålla koll på hur mycket pengar som samlats in.

Swish: 123 900 16 03

Postgiro: 900160-3