Nya öppettider från 2018

Vi kommer från och med januari 2018 att ändra våra öppettider för second hand-butiken på Ateljégatan. Detta innebär att vi kommer att ha öppet tre dagar i veckan. Att stänga en dag mitt i veckan kanske kan väcka frågetecken, men vi tror och hoppas att våra kunder väljer att se fördelarna med de nya öppettiderna.

Och vilka är då dessa fördelar?

Jo. Vi har lyssnat på våra kunder, sett till de beteenden man har, och vi har tittat på hur trafiken ser ut i vår butik. På onsdag morgon när vi öppnar butiken, möts vi vanligtvis av ett folkhav av fyndtörstande second hand-entusiaster. Inte sällan säger flera, efter att ha betalt sina varor, ”hej då, vi ses nästa vecka”. Det finns alltså ett stort intresse av att gå i en butik, fylld av nyheter som ingen annan hunnit hitta än. Och just det nöjet vill vi ge våra kunder ännu en dag i veckan.

Vi kommer alltså att kunna erbjuda en butik påfylld med nya varor, inte bara en dag i veckan, utan två! Dubbelt så spännande second hand-shopping i Västerås, med andra ord.

Vi hoppas att ni väljer att se de fördelar vi ser med detta. Det här gör vi för att göra butiken ännu mer spännande och rolig att gå i – för dig!

Tack för överseende och vi hoppas på att få se dig hos oss snart igen!

 

Öppettider butik:
Måndag: Stängt för påfyllning
Tisdag: Stängt för påfyllning
Onsdag: 10.00 – 18.00
Torsdag: Stängt för påfyllning
Fredag: 10.00 – 18.00
Lördag: 10.00 – 16.00
Söndag: Stängt

Öppettider för inlämning:
Måndag-tisdag: 08.00 – 15.45
Onsdag – fredag: 08.00 – 17.45
Lördag: 10.00 – 15.45