En humoristisk välgörenhetskväll med sång, musik och makalösa historier

Artister som Bengan Jansson (Östen med resten), Janne Krantz (Iggesundsgänget) och Västerås egen Fritte Fridolfsson (Bröderna slut) bjuder in till en show som bara kan sluta i skratt, härlig sång och en känsla av folkparksunderhållning – precis så som den ska upplevas.

 

Medarrangören Fritte Fridolfsson är noga med att påpeka att det som händer under den här kvällen – det händer där och då, och kan aldrig mer återskapas. Så fungerar det nämligen när de tre musikerna tillsammans står på scenen. Fantastisk och svängig folkmusik, sång, dans och en och annan limerick kommer att levereras i den anrika folkparken på Vallby friluftsmuseum.

Biljetter kommer att släppas i entrén under kvällen och allt överskott från biljettförsäljningen går till Västerås stadsmission. Vi vill tacka initiativtagare, artister och alla inblandade som arrangerar detta event till fördel för Västerås stadsmission och för Västerås mest utsatta människor.

Tid & datum: Torsdag 23 augusti klockan 18.00 – 20.00
Plats: Vallby friluftsmuseums folkpark
Pris: 200 kronor (allt överskott går till Västerås stadsmission)

Med stöd av:
Aros bygg & förvaltning, Mark Södergren & Flink, Öbergs färghus, Sinnab, Västerås marin, Nya rörbolaget, Västerås citysamverkan & Vallby Friluftsmuseum

Arrangörer:
Anton Olsson & Fritte Fridolfsson