Kombinera ditt intresse för god mat med att göra gott i samhället.

Foto: Saluhallen Slakteriet

Ännu en gång anordnar Bra-Aw ett välgörenhetsevent för den nyfikne matentusiasten som inte kan få nog alla de gastronomiska upplevelser som Västerås har att erbjuda. Följ med till Slakteriområdet som firar 100 år och njut av en resa genom Västmanlands eget skafferi. Vad sägs till exempel om en matsafari genom Slakteriets många serveringar och butiker, som avslutas med en sittande buffé med ett 20-tal rätter?

Eller så lockar kanske att få en försmak av Saluhallens hyllade julbord? Gamla traditioner möter nya, och här utlovas rätter du aldrig sett på ett julbord förr. Här på Saluhallen Slakteriet finns smaker från hela världen, tillagade med råvaror från närområdet, för bästa och mest hållbara matupplevelse – och de här kvällarna är inga undantag.

Vad som däremot är unikt för dessa evenemang är att 100% av biljettförsäljningen går till Västerås stadsmission för att vi ska kunna fortsätta hjälpa människor i Västerås som lever i hemlöshet, utanförskap och i andra utsatta situationer.

Boka in den 29 augusti och den 26 september redan nu och köp dina biljetter idag. Glöm inte att lägga till Bra-Aw bland dina favoriter för att vara säker på att du inte missar Staffan Braws alla fantastiska evenemang framöver.