Västerås stadsmissions ambition är att respektera dig och din integritet. Därför har vi tagit fram en policy för hur vi behandlar dina personuppgifter. Om du har synpunkter på hur vi hanterar dina uppgifter är du välkommen att kontakta oss (se kontaktuppgifter nedan).

Vad är Personuppgiftslagen (PUL)?
Personuppgiftslagen, som trädde i kraft 1998, ger dig rätt att få information om hur olika företag, organisationer och myndigheter behandlar dina personuppgifter. Därför ber vi dig att samtycka till att vi behåller och behandlar dina personuppgifter som du själv lämnar till oss.

Varför samlar vi in uppgifter och till vad?
När du stöder Västerås stadsmission ber vi dig samtidigt att samtycka till att vi sparar dina personuppgifter som t.ex. namn, adress och personnummer. Vi sparar dina uppgifter och använder dem för att ge dig den service du kan förväntar dig. T.ex. nyhetsbrev, information om vårt arbete och vart ditt bidrag går. Uppgifterna används också för att uppmärksamma dig på erbjudanden som vi tror kan intressera dig.

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part. Uppgifterna kan dock komma att samköras med andra register (t.ex. SPAR) för att upprätthålla en god service och kvalitet till dig.

Hur får jag reda på vad som finns registrerat om mig?
Du har rätt att en gång per år, på egen begäran, få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska ändras eller raderas. Vill du begära ut dina uppgifter? Kontakta oss på insamling@vasterasstadsmission.se.

Hur får jag kontakt med Västerås stadsmission?
Du är alltid välkommen att kontakta Västerås stadsmission, antingen via e-postadressen insamling@vasterasstadsmission.se eller genom att skriva till oss på adress:

Västerås stadsmission
Ateljégatan 4
724 71 Västerås

Du kan också kontakta oss per telefon, 021-40 44 40, vardagar kl. 09.00–13.00.